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Swiss Hotel Management School
RomanekoMikhail先生の「Hospitality Economic」の評価一覧
【Swiss Hotel Management School】RomanekoMikhail先生が担当する「Hospitality Economic」には、1件の授業評価が寄せられています。授業の充実度は星5.0点、楽単度は星4.0点です。会員登録・ログインをして、在学生による評価とシラバスの内容をもとに、授業の選択・履修登録の参考にしましょう。
Yukina さんの授業評価
| 学部 学科 | Hospitality Hospitality Management |
|---|---|
| 担当の先生名 | RomanekoMikhail先生 |
| 授業種別 | 共通(一般教養) |
| 出席 | ほぼ毎回とる |
| 教科書 | 教科書必要 |
| 授業の雰囲気 | - |
| テスト |
前期/中間:
レポートのみ 後期/期末: レポートのみ 持ち込み: テストなし |
| テストの方式や難易度 | - |
| コメント 授業の内容や学べたこと |
Knowledge of economic trends and conditions is fundamental to strategic planning and project development in any business. Economics of hospitality is an introductory module that gives students a solid working knowledge of economic concepts and analytical techniques examining both macro and microeconomic theories as they apply to the hospitality industry. Supply and demand, equilibrium, elasticity, substitute and complementary goods, fiscal and monetary policy, capital formation, competition, business cycles, externalities, price theory, international economics, taxation, and regulations will be addressed. Most importantly, by the end of this course, the students should be able to critically evaluate the economic state of the hospitality industry and to question the assumptions of conventional economics. |
| 授業を 受けた時期 |
- |
| 評価 |
|
(2017/03/26) [2382619]

